Tragis!!!!! Seorang Wanita Hamil Dibunuh dan Perutnya Dibelah, Baca Kisah Selengkapnya

.

Tragis!!!!! Seorang Wanita Hamil Dibunuh dan Perutnya  Dibelah, Baca Kisah Selengkapnya

Tragis!!!!! Seorang Wanita Hamil Dibunuh dan Perutnya  Dibelah, Baca Kisah Selengkapnya
Tragis!!!!! Seorang Wanita Hamil Dibunuh dan Perutnya  Dibelah, Baca Kisah Selengkapnya
PORTAL ISLAMI: Sebuah mahkamah menetapkan wang jaminan sebanyak AS$1 juta (RM3. 13 juta) ke atas seorang perempuan, Annette Morales-Rodriguez yang berpura-pura mengandung sebelum menyerang serta membunuh seorang ibu yang sarat mengandung dengan menggunakan kayu pemukul besbol serta membelah perut mangsa dengan pisau untuk mengeluarkan bayinya.

Perempuan yang mati itu, Maritza Ramirez-Cruz serta bayi yang dijangka dilahirkan pada minggu hadapan, mati dalam kejadian tersebut, menurut dokumen mahkamah yang difailkan kelmarin.

Morales-Rodriguez, 33, menghadapi tuduhan membunuh dengan sengaja tahap pertama dengan menggunakan senjata dan membunuh janin dengan menggunakan senjata. Morales-Rodriguez yang hadir ke mahkamah, berhadapan hukuman mandatori penjara seumur hidup jika didapatibersalah.
Baca juga: Kisah Nyata!!!! Seram, Air Terjun Sembalun Kembali Telan Korban, Berikut Ini Kronologisnya
"Aku tidak tahu apa yang berada di dalam fikirannya, " kata Maria Garcia, 44, yang tinggal berjiran dengannya. Menurut laporan siasatan, Morales-Rodriguez memberitahu teman lelakinya mahu mempunyai anak tetapi dia tidak mengandung. Perempuan itu kemudian berpura-pura hamil serta seandainya jangkaan kelahiran palsunya semakin dekat dia mencari perempuan hamil.

Morales-Rodriguez kemudian mencari perempuan yang hamil serta menjumpai Ramirez-Cruz di sebuah pusat perlindungan. Dia kemudian menawarkan Ramirez-Cruz menaiki keretanya serta berhenti di rumahnya dengan alasan untuk menukar kasut pada Khamis lalu. Morales-Rodriguez kemudian bertindak membunuh Ramirez Cruz dengan kayu besbol sebelum membelah perutnya dengan tujuan untuk mengambil bayinya untuk dijadikan anaknya.


Sumber:  www.sehat-bahagia.com

0 Response to "Tragis!!!!! Seorang Wanita Hamil Dibunuh dan Perutnya Dibelah, Baca Kisah Selengkapnya"

Post a Comment